Conectare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Înregistrare

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru că v-aţi înregistrat la Omron

Un mesaj e-mail pentru finalizarea creării contului dvs. a fost trimis la

Întoarceți-vă la site-ul web

să obţineţi accesul direct

Completaţi-vă detaliile mai jos şi obţineţi accesul direct la conţinutul de pe această pagină

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Întâmpinăm dificultăţi tehnice. . Formularul dumneavoastră nu a fost preluat cu succes. Vă rugăm să acceptaţi scuzele noastre şi să încercaţi încă odată mai târziu. Detalii: [details]

Download

Vă mulţumim pentru interesul dvs.

Acum aveţi acces la OMRON a primit al treilea calificativ EcoVadis Platinum pentru performanţe remarcabile în materie de sustenabilitate

A fost trimis un mesaj e-mail de confirmare la

Continuaţi la pagină

Vă rugăm să vă sau să obţineţi accesul direct pentru a descărca acest document.

OMRON a primit al treilea calificativ EcoVadis Platinum pentru performanţe remarcabile în materie de sustenabilitate

OMRON a obţinut prestigiosul calificativ Platinum din partea EcoVadis, situându-se astfel în primele 1% dintre toate companiile evaluate în ceea ce priveşte performanţa în materie de sustenabilitate. Este pentru a treia oară când OMRON primeşte această recunoaştere internaţională.

Performanţa remarcabilă a OMRON în patru domenii cheie - Mediu, Muncă şi drepturile omului, Achiziţii sustenabile şi Etică - a contribuit la obţinerea certificării Platinum pentru anul 2023.

  • Mediu: OMRON a fost recunoscută ca fiind prima companie producătoare din Japonia care a aderat la EP100, obţinând certificarea ISO 14001 pentru toate unităţile de producţie, comunicând cu privire la progresele înregistrate în vederea atingerii Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) şi fiind certificată de Iniţiativa privind obiectivele bazate pe ştiinţă1 (SBTi*).
  • Muncă şi drepturile omului: Politica OMRON privind drepturile omului în materie de diversitate, echitate şi incluziune (DE&I); evaluările sale de impact care identifică posibilele cazuri de muncă infantilă, de muncă forţată şi/sau de trafic de persoane; şi raportarea cuprinzătoare privind problemele legate de muncă şi de drepturile omului ca parte a primei etape (FY22 - FY24) a viziunii OMRON pe termen lung, Shaping the Future 2030 (SF2030).
  • Achiziţii sustenabile: Instruirea angajaţilor cu privire la achiziţiile sustenabile şi dezvăluirea procentului de furnizori evaluaţi de CSR.
  • Etică: Furnizarea de cursuri de formare pentru a preveni practicile anticoncurenţiale, evaluări ale riscurilor în materie de securitate a informaţiilor şi audituri ale procedurilor de control, pentru a preveni încălcările securităţii informaţiilor.

Yue Liu, director general senior al Biroului de sustenabilitate de la OMRON Corporation, şi-a exprimat recunoştinţa pentru această recunoaştere, declarând: „Este o onoare să fim recunoscuţi pentru eforturile noastre de sustenabilitate de unul dintre cei mai mari şi mai de încredere indici de sustenabilitate. Strategia noastră SF2030 contribuie în mod activ la reputaţia OMRON în calitate de lider în ceea ce priveşte obiectivele şi măsurile ESG. Aliniate cu principiile OMRON, care au ca scop îmbunătăţirea calităţii vieţii şi contribuţia la o societate mai bună, obiectivele noastre ESG ambiţioase ne inspiră să implicăm toate părţile interesate în călătoria noastră, pentru ca împreună să creăm o lume mai bună”.

*SBTi (Iniţiativa obiectivelor bazate pe criterii ştiinţifice) este o iniţiativă internaţională care recomandă stabilirea pe termen mediu şi lung a unor obiective de reducere a gazelor cu efect de seră, bazate pe dovezi ştiinţifice.

Contribuţia OMRON la un viitor sustenabil

OMRON crede cu tărie în încorporarea în mod holistic a viziunii sale pentru un viitor sustenabil în activitatea sa şi practică acest lucru prin crearea de valoare socială prin intermediul afacerilor şi prin contribuţia la dezvoltarea societăţii. Acest lucru se reflectă, de asemenea, în recunoaşterea OMRON de către alte câteva instituţii de evaluare ESG din întreaga lume. Prin împuternicirea oamenilor prin intermediul automatizării, OMRON depune eforturi pentru o societate digitalizată sănătoasă, neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon şi incluzivă.

Urmăriţi OMRON Industrial Automation pe LinkedIn